måndag 15 februari 2016

En argsint feminist talar: Jävla karlar!

Jag har kommit på hur det ligger till.

Vi kvinnor säger ju ofta att män är fullständigt dumma i huvudet, osv. När vi gör det så är det alltid nån man som säger emot och fräser att vi inte ska dra alla över en kam. Och visst är det så att det finns undantag. Men nu har jag kommit på hur det fungerar!

Män föds med en genetisk defekt. Det är något som blivit lite fel i evolutionen, så den här defekten går i arv till alla män. Den här defekten orsakar allehanda brister; empati-brist, tanklöshet, social klumpighet, ren dumhet... ja, vi kan hålla på hela natten, och graderna av funktionalitet varierar. Så varifrån kommer då dessa små undantag? JO!

Det är ju alltid så i naturen att då och då sker det små genetiska mutationer hos vissa individer. Och det är här undantagen kommer in! De vettiga män som finns i världen har alltså en liten mutation i sina gener, som planar ut den annars felaktiga genen. De är tyvärr ganska sällsynta.

I normala fall i naturen är det så att om mutationen är till fördel för individen så kommer den gå vidare, och på så viss utvecklas arten till att bli mer fulländad. Så varför går inte den sällsynta mutationen hos männen i arv? JO!

Tyvärr är det ju så att det också finns ett antal korkade brudar, som fortfarande attraheras av den typen av defekta män som är vår norm. Dessutom verkar det ju som att även den från början defekta individen lyckas klara sig ganska bra - ibland till och med väldigt bra. Därför har naturen aldrig sett det som något värt att rätta till. Således kommer den defekta mannen aldrig att dö ut.

Så tyvärr, medsystrar, vi kommer aldrig bli av med korkade män. Vi får försöka hitta mutanterna istället...

1 kommentar:

  1. Rent fysiologiskt är mannen överlägsen kvinnan, studera fysiologi,biomekanik, så vet du detta. Intellektuellt även där med referens Einstein,isac newton, Da vinci som var intellektuellt 300år före sin tid. Carl von Linné var rätt smart också... Tommas edisson grym vetenskap tack för ljuset. Vem upptäckte människans ursprung. Vem upptäckte tungkraften, vem upptäckte universum. Var är alla Kvinnor i historien? Har inte haft så mycket plats i historieböckerna. Träkigt kan man tycka. Men denna argsinta feminism kommer inte att stäka kvinnans ställning i samhället. Orättvist ja det är mycket som är orättvist i samhället idag. Har du fel efternamn och söker jobb, är du kvinna och argsint feminist nej tack i styrelser mm. Driven kvinna med jämställd fokus välkommen in i den manliga toppen.. stora företag driver jämställdhet s frågor idag. Frågan är hur man kan driva jämnställdhetsfrågor utan att behöva odla hår under armarna, säga att män är djur, interlektuellt efterblivna.mm

    SvaraRadera